شنبه تا چهارشنبه 8:30 تا 17 پنجشنبه 8:30 تا 14

: انتخاب زبان Fa / En

آدرس:

تهران، سعادت آباد، خیابان گل آرا، خیابان ارغوان، پلاک 107، واحد 2

تلفن:

درب آنتی باکتریال چیست و در چه مکان هایی استفاده می شود؟

@title

درب آنتی باکتریال

در این مقاله از سایت تهران در آسیا درباره فروش درب آنتی باکتریال توضیح دادیم همراه ما باشید.

درب های آنتی باکتریال نسل جدیدی از انواع درب ها هستند که تفاوت اصلی آن ها با بقیه ی درب ها در روکش و سطح آنتی باکتریال آن هاست. بله! چیزی که این مدل درب های آنتی باکتریال را از درب های دیگر متمایز می سازد پوشش درب آنتی باکتریال است. همان طور که همه ی ما می دانیم درب ها علاوه بر کنترل تردد، نقش اساسی در انتقال عوامل بیرون به داخل محیط مورد نظر است. شاید بهتر باشد این طور فکر کنیم که هر درب به نوبه ی خود وظیفه ی حفاظت از فضایی را دارد که بر ورودی آن نصب شده است. می دانم که با این توصیفات اولین گزینه ای که به ذهنتان می آید، درب های بیمارستان ها و آزمایشگاه هاست!

بله درست است. درب های آنتی باکتریال نقش مهمی در حفاظت محیط بیمارستانی و آزمایشگاهی دارند. برای آشنایی با انواع درب های آنتی باکتریال لطفا در ادامه با ما همراه باشید. قبل از هر چیزی بد نیست که ابتدا با مفهوم آنتی باکتریال آشنا شوید و بدانید که اصلا آنتی باکتریال یعنی چه؟


درب آنتی باکتریال به چه معناست و چه ویژگی های دارد؟

همه ی ما حتی یک بار هم که شده اصطلاح آنتی باکتریال را تا به امروز شنیده ایم. مقابله با انواع باکتری کاری بوده که دانشمندان از گذشته تا به امروز در حال انجام آن هستند. در واقع کنترل باکتری در حفظ حیات بشر امری مهم است که هرگز متوقف نشده و نخواهد شد. از این رو بشر روز به روز در حال تولید و ارائه ی محصولاتی است که از خاصیت آنتی باکتریال برخوردارند تا بتواند تا حد زیادی بدن افراد را از انواع باکتری و دچار شدن به آن ها حفظ نماید.

آنتی باکتریال ها در واقع تمامی میکروب ها و یا میکرو ارگانیسم ها که باکتری ها از بزرگترین خانواده های آن هستند را از بین می برد. به همین منظور آنتی باکتری ها امروزه در همه ی وسایل اطرافمان سر و کله شان پیدا شده است. شیشه آنتی باکتریال، درب های آنتی باکتریال، پوشش درب آنتی باکتریال و ... از جمله ی مواردی هستند که می خواهیم درباره ی آن ها با هم صحبت کنیم.


کاربرد درب آنتی باکتریال

همان طور که خودتان مشاهده کردید و خواندید؛ آنتی باکتریال ها می توانند کاربردهای فراوانی داشته باشند. ساده بخواهیم بگوییم تمامی تلاش تولید کنندگان و دانشمندان این است بتوانند این مواد مفید را در تمامی وسایل و محصولات دم دست انسان جای دهد. اما مهم ترین کاربرد آنتی باکتریال ها در محیط هایی است که آلوده تر هستند.

بله منظورمان بیمارستان هاست. درب های آنتی باکتریال یکی از مهم ترین تجهیزاتی هستند که باید در هر بیمارستان و یا مرکز درمانی وجود داشته باشد. درب های آنتی باکتریال از گسترش باکتری ها و نهایتا از گسترش انواع بیماری های عفونی جلوگیری می کنند. آزمایشگاه ها نیز جزو آن دسته از اماکنی هستند که حتما باید به درب های آنتی باکتریال مجهز باشند و برای ورود و خروج خود از انواع درب ضد باکتری استفاده نمایند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی علاوه بر درب های آنتی باکتریال معمولی، درب اتوماتیک آنتی باکتریال نیز به بازار عرضه شده است که این درب ها برای باز و بسته شدن دیگر نیازی به نیروی انسانی و قرار دادن دست بر روی آن ها ندارد. درب های آنتی باکتریال اتوماتیک یک گزینه ی جذاب برای مکان های پر تردد می باشد. این که می گوییم پرتردد منظورمان فقط بیمارستان ها و آزمایشگاه ها نیست؛ حتی مراکز تجاری و اداری که رفت و آمد افراد به این مکان ها خیلی بیشتر از مکان های دیگر است، استفاده از انواع درب های آنتی باکتریال یک انتخاب هوشمندانه خواهد بود.

جالب است بدانید که علاوه بر درب های آنتی باکتریال، امروزه کمپانی های تولید گوشی های موبایل شخصی نیز در ساخت صفحات گوشی خود از شیشه آنتی باکتریال استفاده می کنند. چرا که یکی دیگر از پر خطر ترین گزینه ها برای سلامت انسان همین گوشی های موبایل هستند. چرا که این گوشی ها روزانه با سطوح مختلفی برخورد دارند و اگر ضدعفونی نباشند می توانند زمینه ساز بیماری های مختلفی در بدن انسان شوند.

یک کاربرد دیگر آنتی باکتریال ها، پوشش آنتی باکتریال است. این پوشش ها، ظاهرا خیلی معمولی به نظر می رسند اما یکی از بهترین گزینه ها برای سطوح مختلف، مخصوصا سطوح آزمایشگاهی می باشند. آنتی باکتریال همان آنتی بیوتیک هایی هستند که برای درمان انواع عفونت ها به صورت خوراکی وارد بدن ما می شوند. پس می بینید؟!

مسئله ی مقابله با باکتری ها و میکروب ها آنقدر جدی است که بشر از بخش خوراکی یا همان آنتی بیوتیک ها گرفته تا انواع درب های آنتی باکتریال را برای جامعه ی انسانی و بهداشتی مهیا ساخته است. با پیشرفت روز به روز تکنولوژی بعید نیست که کم کم نگاهی به دور و برمان بیندازیم و ببینیم دیگر هیچ چیزی احتیاج به ضدعفونی شدن ندارد، چرا که همه چیز اطراف ما، حتی لباس های تنمان ما را در برابر انواع باکتری ها و بیماری ها ایمن خواهند کرد. یادتان نرود که این روزها آنقدر ها هم دیر و دور نیست.

نقش شیشه در درب های آنتی باکتریال چیست؟بیماری های عفونی روز به روز در حال گسترش و افزایش هستند. با توجه به گسترش این بیماری ها و وضعیت بیمارستان ها، عفونت و باکتری و ویروس دائما در حال انتقال بین افراد می باشد. به منظور جلوگیری از این روال نگران کننده، توجه همه ی تولید کننده ها به سمت شیشه ها و یا درب های آنتی باکتریال جذب شده است. به طوری که این شیشه ها در سال 2015 مبلغی برابر با 160.1 میلیون دلار را در بازار به خود اختصاص داده است. به همین دلیل بسیار از درب های آنتی باکتریال داخل بیمارستان ها از جنس شیشه آنتی باکتریال می باشد.


شیشه های آنتی باکتریال از چه موادی ساخته شده اند؟

استفاده از نقره برای درمان بیماری های و کاربردهای بهداشتی و پزشکی قدمتی طولانی و هزار ساله دارند. در واقع فلز نقره یک فلز ضد باکتری بسیار قوی می باشد. شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا نقره در تجهیزات پزشکی تا این حد کاربرد دارد. در واقع نقره یک فلز است که از رشد و انتقال انواع باکتری به راحتی جلوگیری می کند. به همین دلیل است که در ساخت شیشه آنتی باکتریال از فلز نقره استفاده می شود.


فلز نقره چگونه باکتری ها را از بین می برد؟

نحوه ی عملکرد نقره برای از بین باکتری ها به این ترتیب است که ابتدا در بدنه ی غشای سلولی هر باکتری سوراخ به وجود می آورد. با به وجود آوردن این سوراخ، فلز کم کم به اجزای سلولی اصلی باکتری چسبیده و ساختار آن را بهم می زند. در واقع اساسی ترین حرکت فلز نقره برای از بین قارچ ها و باکتری های موجود در سطح هر چیزی، منهدم ساختن ساختار ابتدایی آن هاست. به همین ترتیب استفاده از نقره در شیشه ی انواع درب های آنتی باکتریال می تواند کارایی زیادی داشته باشد. استفاده از این مدل شیشه ها در ساخت درب های آنتی باکتریال اتاق های عمل و یا مکان های این چنینی، می تواند در تاثیر زیادی در حفاظت از جان انسان ها در برابر انواع باکتری و قارچ و بیماری های مختلف باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره درب استیل به این صفحه مراجعه کنید.


درب های آنتی باکتریال و ویژگی های منحصر به فرد آن ها

درب های آنتی باکتریال ظاهری شبیه به درب های معمولی دارند. پوشش درب های آنتی باکتریال یک روکش پلاستیکی با خاصیت ضدعفونی کنندگی و از بین برندگی انواع میکروب ها و باکتری ها می باشد. سطح صاف درب های آنتی باکتریال از تجمع هر گونه گرد و غبار و آلودگی جلوگیری می کند. معمولا درب های آنتی باکتریال قابل شست و شو بوده و در برابر ساییدگی و خرابی مقاومت بالایی دارند. لولای درب های آنتی باکتریال معمولا فولادی بوده و ساخت آن ها می تواند به صورت ساده و یا با شیشه آنتی باکتریال صورت گیرد.

درب های آنتی باکتریال چوبی و ویژگی های آن ها

درب های چوبی به دلیل این که از چوب تولید شده اند معمولا نمی شود انتظار هیچگونه خاصیت آنتی باکتریال از آن ها داشت. اما روش های مختلفی است که به کمک آن ها می توانیم درب های چوبی را به یک درب آنتی باکتریال تبدیل کرد. بزرگترین ضعف یک درب چوبی در برابر رطوبت است. رطوبت باعث رشد انواع باکتری و قارچ در سطح درب های چوبی شده و این درب ها برای استفاده در محیط های پر خطر اصلا گزینه ی مناسبی نخواهند بود.


پوشش های آنتی باکتریال چه پوشش هایی هستند؟

پوشش های آنتی باکتریال یک سری پوشش هایی با ظاهری ساده برای انواع سطح هستند. پس از اینکه این پوشش ها بر روی سطح مورد نظر قرار گرفتند تبدیل به یک فیلم می شوند. این فیلم کاملا بدون بو بوده و یک ضد باکتری قوی محسوب می شود. پوشش های آنتی باکتریال تحت هیچ شرایطی برای انسان مضر نیستند. خاصیت آنتی باکتریال این پوشش تقریبا عمری و همیشگیست. ظاهر ساده و براق این پوشش ها باعث می شود که در بخش های مختلف مانند انواع درب های آنتی باکتریال، استفاده شود. وجود این پوشش ها بر روی درب های معمولی آن ها را به درب های آنتی باکتریال تبدیل می کند. در واقع به کمک این پوشش ها، هیچگونه میکروب و باکتری قادر به رشد و تکثیر نخواهد بود؛ چرا که قبل از اینکه کلونیزاسیون شروع شود، تمام باکتری ها نابود خواهند شد.

این پوشش ها علاوه بر اینکه می توانند برای انواع درب های آنتی باکتریال هم به کار برده شوند، کاربردهای مهم و اساسی دیگری هم دارند که بسیار جالب و کارآمد خواهد بود. تا حالا به این فکر کرده اید که نحوه ی قرار گیری برخی سطوح عادی در محیط های پر خطر مانند بیمارستان ها ممکن است که تکثر باکتری بر روی آن ها تاثیر بگذارد؟

در بعضی از این قسمت ها باکتری ها وقارچ ها آنقدر جمع می شوند که آن قسمت نسبت به مواد ضدعفونی کننده کاملا مقاوم می شود و باکتری های موجود در آن قسمت با ضدعفونی کننده های معمولی از بین نمی رود. یا یک مثال جالب تر اینکه در اکثر بیمارستان ها سطوحی وجود دارند که به دلیل قرار گرفتن خیلی زیاد در معرض آنتی بیوتیک ها، نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاوم شده و میکروارگانیزم های موجود در آن قسمت به صورت خیلی سریع رشد می کنند. طبیعی است که این اتفاق در قسمت هایی که دسترسی به آن جا کمتر است، بیشتر صورت می گیرد.

استفاده از انواع پوشش های آنتی باکتریال در این قسمت های ذکر شده باعث می شود که بلافاصله نقاط مذکور ضدعفونی شده و باکتری ها و قارچ های موجود در آن قسمت از بین بروند. به بیانی ساده تر؛ بیمارستان ها و مراکز درمانی برای جلوگیری از رشد و انتشار موارد بیماری زا و همچنین انتقال بیماری ها واگیردار باید از پوشش های آنتی باکتریال برای سطوح مختلف از فضای یاد شده استفاده نمایند.

پوشش های آنتی باکتریال در چه زمینه هایی مورد استفاده قرار می گیرند ؟از آنجایی که پوشش های آنتی باکتریال یک قدم مهم در زمینه ی بهداشت جهانی است و با توجه به این که این پوشش ها بسیار منعطف و پر کاربرد هستند، زمینه های استفاده از آن ها بسیار گسترده و متنوع خواهد بود. استفاده از این پوشش ها بر روی درب های مختلف، فروش درب آنتی باکتریال را تا چند برابر بیشتر خواهد کرد. علاوه بر درب های آنتی باکتریال، تمامی تجهیزات داخل اتاق عمل، تمامی بخش و قسمت های بهداشتی بیمارستان ها باید از پوشش آنتی باکتریال استفاده نمایند. سطوح مختلف در بیمارستان ها مانند تخت بیماران، کف بیمارستان، دیوارها، نرده پله ها، سطح میز و کابینت، کمدهای بیماران، درب اتاق ها و پنل های آسانسور نیز باید مجهز به این پوشش باشند.

هر قسمت از بیمارستان یا مکان های مختلف که به دلیل داشتن رطوبت بالا و حرارت، محیط برای رشد و تکثیر باکتری ها به راحتی فراهم است، مانند سیستم های حرارتی و برودتی، کانال های هوا، مخزن های آب و برج های خنک کننده از مکان هایی هستند که به پوشش آنتی باکتریال احتیاج دارند. سالن های غذاخوری ، آشپرخانه های صنعتی بزرگ و تمامی تجهیزات مربوط به آمبولانس و حمل و نقل بیماران نیز باید به پوشش های ضد باکتری مجهز باشند.