شنبه تا چهارشنبه 8:30 تا 17 پنجشنبه 8:30 تا 14

: انتخاب زبان Fa / En

آدرس:

تهران، سعادت آباد، خیابان گل آرا، خیابان ارغوان، پلاک 107، واحد 2

تلفن:

شیشه بیمارستانی

@title

شیشه های بیمارستانی

در این مقاله از سایت تهران در آسیا درباره شیشه بیمارستان توضیح دادیم همراه ما باشید.

شیشه های بیمارستانی یک عبارت کلی است که دربردارنده ی درب های شیشه ای، پنجره ها و انواع شیشه سکوریت بیمارستانی می شود. همه می دانیم که بیمارستان ها در رده ی مکان های پر جمعیت قرار دارند و محیط بیمارستان می تواند هر لحظه آلوده به انواع بیماری ها، باکتری ها و ویروس ها باشد. به منظور جلوگیری از انتقال این بیماری ها معمولا از شیشه های بیمارستانی که به ان ها شیشه های آنتی باکتریال نیز گفته می شود، استفاده می کنند. استفاده از شیشه های بیمارستان به عنوان درب اتوماتیک بخش های مختلف، باعث می شود که تردد و عبور و مرور در بخش های مختلف بیمارستان و حتی ورودی اول خود ساختمان بیمارستان به راحتی کنترل شده و دیگر نیازی نیست که افراد برای باز و بسته کردن درب، دستگیره ی درب ها را لمس کنند و از این طریق آلودگی انتقال یابد. درب های اتوماتیک که می توان به آن ها شیشه های بیمارستانی نیز گفت، به صورت خودکار، درب را برای افراد باز و بسته می نمایند.

معمولا اکثر درب های اتوماتیک بیمارستانی، از جنس شیشه سکوریت می باشد که به آن ها شیشه سکوریت بیمارستان نیز می گویند. پس قبل از اینکه با شیشه های سکوریت بیمارستانی یا همان درب های اتوماتیک آشنا شویم، لازم است ابتدا بدانیم که اصلا شیشه سکوریت چیست و چه کاربردهایی دارد!


شیشه سکوریت چیست؟

سکوریت کردن یک نوع فرایند مقاوم سازی برای انواع شیشه های بیمارستانی و غیر بیمارستانی می باشد. طی این فرایند، ظرف بزرگی که شیشه در آن قرار دارد را تا دمای انعطاف پذیری شیشه که عددی معادل با 700 درجه ی سانتی گراد است، حرارت می دهند.این حرارت دهی باعث انعطاف شیشه شده و زمینه را برای فرم دهی شیشه به اشکال مختلف فراهم می کند. پس از دمای انعطاف، بخش سطحی شیشه که پشت و رو است را به کمک کمپرس های خیلی سرد، سرما می دهند. به محض سرمادهی سطحی، لایه های بیرونی شیشه خنک و سرد شده و لایه ها داخلی دیرتر سرد می شود. این فرایند باعث می شود که مقاومت شیشه تا پنج برابر شیشه های معمولی بالا برود. به دلیل همین مقاومت بالا است که از این شیشه ها برای شیشه بیمارستانی استفاده می کنند. شیشه های سکوریت معمولا خیلی سخت می شکنند اما وقتی هم که شکستند، به تکه های کوچک با لبه ها نرم تبدیل می شود که این نرمی به حدی است که اصلا نمی توان از آن قطعه ی شیشه سکوریت برای بریدن چیزی استفاده نمود. بنابراین شیشه های سکوریت به دلیل امنیت پس از شکستن و مقاومتی که دارند، یکی از بهترین گزینه ها برای شیشه های بیمارستانی می باشند. به بیانی ساده، شیشه های سکوریت برای مکان هایی که برای ورودی و یا دورگیری و پارتیشن بندی داخلی ساختمان خود به یک متریال محکم و مقاوم در برابر حرارت و ضربه احتیاج دارد، همیشه مورد توجه بوده و هست. به همین دلیل است که برای انواع شیشه های بیمارستانی نیز از شیشه های محکم سکوریت استفاده می کنند.


شیشه سکوریت بیمارستان

ضخامت شیشه سکوریت بیمارستان به طور کلی بین 4 میل تا 20 میل متغیر می باشد که با توجه به این محدوده ی ضخامت، شیشه بیمارستانی که به عنوان درب اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرند، با توجه به محیط مورد نظر، ضخامتشان تغییر خواهد کرد.

یک نکته ی جالب دیگر درباره ی سکوریت کردن این است که تمامی مراحل تولید شیشه های بیمارستانی یا همان درب های اتوماتیک شیشه ای، باید قبل از عمل سکوریت کردن انجام شود. چرا که بعد از سکوریت کردن، شیشه فشرده تر شده و امکان شکستن آن بسیار زیاد است.

مرحله ی نهایی در سکوریت کردن شیشه های بیمارستانی، دیاموند کردن است. دیاموند به معنای کریستال است. همه می دانیم که حساس ترین نقطه برای هر شیشه لبه های آن است و اصلا شیشه ها از قسمت لبه، همیشه ضربه می خورند.

بعد از عمل سکوریت کردن، لبه های شیشه، شیشه زنی و پرداخت کاری می شوند و این فرایند سبب شفافیت و استحکام لبه های شیشه های سکوریت خواهد شد.


شیشه سکوریت



شیشه های سکوریت در کجا مورد استفاده قرار می گیرند؟

شیشه های سکوریت کاربردهای زیادی دارند و معمولا برای مکان هایی که نیاز به حفظ ویوی فضا است، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال برای فروشگاه ها، بانک ها، نمایشگاه های ماشین، بوتیک لباس و .... از شیشه سکوریت استفاده می کنند.

یکی دیگر از کاربردهای شیشه سکوریت برای شیشه ی بالکن و تراس است. همچنین برای حمام، دودبند، نرده ی شیشه ای، حفاظ شیشه ای و .... نیز می توان از شیشه های سکوریت استفاده کرد.

اما یکی از مهم ترین کاربردهای شیشه سکوریت، استفاده از ان ها برای شیشه بیمارستانی است. یعنی از این شیشه ها برای درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستان، پارتیشن بندی های شیشه ای بیمارستان، پنجره های بیمارستان و .... استفاده می شود. حالا که با شیشه سکوریت و طریقه ی تولید آن آشنا شده اید. بهتر است با هم ببینیم که شیشه های بیمارستانی شامل چه چیزهایی می شوند . چه کاربردی دارند!

شیشه های بیمارستانی و درب های اتوماتیک شیشه ای!شیشه های بیمارستانی به مجموعه ای از شیشه های گفته می شود که برای کاربردهای متفاوت در قسمت های مختلف بیمارستان استفاده می شوند. هه می دانیم که درب ورودی بیمارستان ها معمولا یک درب اتوماتیک شیشه ای می باشد که اشخاص به لحاظ بصری از پشت این درب، به طور کامل بر فضای داخلی بیمارستان ، اشراف دارند.

استفاده از شیشه های بیمارستان برای بخش های مختلف بیمارستان برای کنترل عفونت و جلوگیری از انتقال ویروس، یکی از بهترین کارهایی است که می توان انجام دارد. اکثر شیشه های بیمارستانی با خاصیت آنتی باکتریال در داخل بیمارستان، نصب و راه اندازی می شوند.


دلیل استفاده از شیشه ی بیمارستانی سکوریت شده برای فضای داخلی بیمارستان ها

همان طور که قبلا هم برایتان توضیح دادیم، شیشه های سکوریت طی یک فرایند تحت گرما، بسیار قوی و مقاوم می شوند. این مقاومت شیشه های سکوریت آن ها را به یک گزینه ی عالی برای پارتیشن بندی های داخلی بیمارستان، درب ورودی بخش های مختلف و آزمایشگاه ها تبدیل کرده است. مقاومت و طرح این شیشه بیمارستانی سکوریت شده، باعث می شود که محیط داخلی بیمارستان به یک محیط امن و راحت برای پرسنل، بیماران و همراهان داخل بیمارستان تبدیل شود.


چرا اکثر شیشه های بیمارستانی سند بلاست و یا شیشه سکوریت طرح دار می باشند؟

بیمارستان ها یکی از مکان هایی هستند که سطح امیدواری و روحیه ی بالا در آن جا بسیار پایین می باشد. سند بلاست ها و شیشه های سکوریت طرح دار به دلیلی طرح های مختلفی که دارند و به طور کلی به دلیلی زیبایی که به فضال القا می کنند، یکی از بهترین گزینه ها برای شیشه بیمارستانی می باشد. طراحان داخلی در سراسر دنیا از شیشه های بیمارستانی سکوریت شده، با طرح های مختلف برای فضا سازی و زیبایی بصری فضا استفاده می کنند.


کاربرد شیشه های بیمارستانی مات

فضای بیمارستان ها مخصوص پزشکان و بیمارانی است که تمایل دارند در یک فضای آرام و خصوصی به کارهای مخصوص به خود بپردازند. بیمارانی که تمایل ندارند در حین درمان کسی آن ها را ببیند، پزشکانی که نیاز به یک محیط بسته و خصوصی برای انجام عملیات پزشکی خود دارند و پرستارانی که برای انجام وظیفه ی خود به فضای محدود و به دور از شلوغی نیازمند، همگی دلایل زمینه ای مهمی هستند که باعث می شوند طراحان داخلی برای این نوع فضا، یک شیشه بیمارستانی مات را برگزینند. در واقع وجود یک شیشه بیمارستانی مات، امینت مورد نیاز افراد حاضر در محیط بیمارستان را به راحتی برقرار کرده و حریم خصوصی افراد را حفظ می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره درب اتوماتیک بیمارستان به این صفحه مراجعه کنید.


مزایای استفاده از شیشه های بیمارستانی

گفتیم که استفاده از شیشه بیمارستانی برای فضای داخلی بیمارستان ها یکی از بهترین انتخاب ها است. اما در زمینه ی درب های شیشه ای بیمارستان ها، بهتر است که از نوع اتوماتیک آن ها استفاده شود. در واقع شما با اتصال فریم بر روی انواع شیشه های بیمارستانی و نصب موتور و تجهیزات مورد نیاز بر روی آن ها، یک درب شیشه ای اتوماتیک برای عبور و مرور داخلی و خارجی بیمارستان تعبیه کرده اید. درب های اتوماتیک بیمارستانی، امروزه به یک صنعت عظیم در بازار درب های اتوماتیک تبدیل شده اند که گام اول این صنعت پروسه ی ساده ی تبدیل شیشه های بیمارستانی به درب های اتوماتیک شیشه ای می باشد.

همان طور که می دانید استفاده از یک درب اتوماتیک شیشه ای ، بهداشت عمومی فضای بیمارستان را تا حد قابل توجهی بالا می برد. چرا که عملکرد اتوماتیک این درب ها از تماس دست ها به دستگیره ی درب جلوگیری کرده و این فرایند مانع از انتقال ویروس ها و باکتری ها به اشخاص و فضاهای دیگر خواهد بود.

یکی از مهم ترین نقل و انتقالاتی که در فضای بیمارستانی انجام می شود، انتقال برانکارد و بیماران سوار بر ویلچر می باشد. استفاده از انواع شیشه های بیمارستانی در قالب یک درب اتوماتیک، عملیات انتقال این بیماران را برای نیروهای خدماتی به راحتی هر چه تمام تر در خواهد آورد.

وجود یک درب ساده ی شیشه ای که در ردیف و گروه انواع شیشه های بیمارستانی قرار می گیرد، به راحتی می تواند باعث هدر رفتن انرژی گرمایشی و سرمایشی شود که در فضا وجود دارد. اما وجود یک درب اتوماتیک شیشه ای، مانع از هدر رفتن انرژی موجود در فضا خواهد شد.

انواع درب های اتوماتیک شیشه ای با استفاده از انواع شیشه های بیمارستانیدرب های اتوماتیک شیشه ای که برای بیمارستان ها استفاده می شود، می تواند یک درب لولایی، کشویی، تاشو و تلسکوپی باشد. در واقع همه ی این درب های از انواع شیشه بیمارستانی تولید شده که اکثر این شیشه ها نیز سکوریت شده می باشند. چیزی که این شیشه های بیمارستانی را از یکدیگر مجزا می کند، فریم و نحوه ی عملکردی است که برای آن ها تعریف می شود. به عنوان مثال یک درب شیشه ای کشویی لولایی، یک شیشه بیمارستانی فریم شده است که به صورت یک کشو روی یک ریل، باز و بسته می شود.


هر درب اتوماتیک شیشه ای در کدام قسمت از بیمارستان مورد استفاده قرار میگیرد؟

درب های اتوماتیک شیشه ای که در بیمارستان ها مورد استفاده قرار می گیرند، باید طیف وسیعی از نیاز های پزشکان، بیماران و تمامی افرادی که به آن مکان مراجعه می کنند را پوشش دهد. بخش های مختلف بیمارستان ها با توجه به کارایی که دارند، انتظار مخصوص به خودشان را از شیشه بیمارستانی یا همان درب های اتوماتیک شیشه ای دارند.

مثلا برای ورودی ساختمان بیمارستان، درب های اتوماتیک شیشه ای گردان یکی از بهترین گزینه ها می باشد. چون این درب ها به حفظ و نگهداری انرژی سرمایشی و گرمایشی محیط داخلی کمک می کنند. در واقع درب های گردان تحت هیچ شرایطی باز نمی مانند و همیشه بسته هستند.

برای ورودی های داخلی بیمارستان ها نیز، درب های اتوماتیک کشویی بهترین انتخاب هستند. عملکرد این درب ها به حدی ساده است که، درب کشویی اتوماتیک پرطرفدار ترین نوع درب اتوماتیک می باشد.

برای درب های ICU و CCU، درب های اتوماتیک شیشه سکوریت مات بهترین گزینه هستند. این درب ها معمولا به صورت کشویی و یا لولایی انتخاب می شوند. مات بودن این درب ها هم به حفظ حریم خصوصی بیماران در محیط ICU و CCU کمک می کند.

پیشنهاد مطالعه : کرکره شیشه ای ضد سرقت 


قیمت درب شیشه ای سکوریت

قیمت درب های شیشه ای به موارد مختلفی مربوط می شود. اما وقتی حرف از نوع شیشه یعنی سکوریت بودن، می آید، تنوع قیمت درب شیشه ای تا حدود قابل توجهی قابل کنترل خواهد بود. برای قیمت درب شیشه ای سکوریت، نوع شیشه ی به کار برده شده مانند : کریستال، سوپر کلیر، کلیر، فلوت و شیت تاثیر زیادی دارد.

بعد از نوع شیشه ی استفاده شده در درب اتوماتیک شیشه ای، رنگ شیشه ی انتخابی و ابعاد آن از دیگر موارد موثر بر قیمت درب شیشه ای سکوریت می باشد. نهایتا هزینه ی نصب و راه اندازی درب توسط متخصصان مربوطه نیز از دیگر هزینه های مربوط به خرید یک درب اتوماتیک شیشه ای سکوریت است.