شنبه تا چهارشنبه 8:30 تا 17 پنجشنبه 8:30 تا 14

: انتخاب زبان Fa / En

آدرس:

تهران، سعادت آباد، خیابان گل آرا، خیابان ارغوان، پلاک 107، واحد 2

تلفن:

ساخت درب برقی

@title

ساخت درب برقی در تهران

در این مقاله از سایت تهران در آسیا درباره ساخت درب برقی در تهران توضیح دادیم همراه ما باشید.

ساخت درب برقی یا همان اتوماتیک یکی از بهترین تحولاتی است که در زمینه ی تولید انواع درب ها به وجود آمده است. با توجه به عملکرد درب های اتوماتیک، ساخت درب برقی مراحل و تجهیزات اولیه ی خاص خودش را می طلبد!

در پروسه ی ساخت درب برقی با تهیه ی این تجهیزات و مونتاژ آن ها کنار یکدیگر، انواع درب های برقی تولید خواهند شد. طراحی و ساخت درب برقی نیازمند تخصص و دستگاه های بزرگ و قدرتمند است که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد. اما قبل از هر چیز بهتر است بدانیم که اصلا درب برقی چیست!


ساخت درب برقی ساده

ساخت درب برقی در تهران و کل دنیا روز به روز در حال پیشرفت و تکامل است. ارائه ی طرح های جدید و نوین در زمینه ی ساخت درب برقی، این پروسه در به یک صنعت نوین در سراسر دنیا تبدیل کرده است. نه تنها ساخت درب برقی ، بلکه ساخت درب بازکن برقی نیز جزو صنعت و دنیای درب های اتوماتیک محسوب می شود. تولید یک درب برقی تنها محدود به ساخت درب برقی ساده و یا ساخت درب کرکره برقی نخواهد شد، چرا که درب های اتوماتیک یا همان برقی انواع مختلفی که هر کدام از این انواع پروسه ی تولید و ساخت مخصوص به خودشان را دارا هستند.

در واقع ساخت درب برقی به این دلیلی صورت گرفت که با پیشرفته تر شدن دنیا و کمرنگ شدن نیروی انسانی در انجام کارها، جامعه ی انسانی دیگر برای باز و بسته کردن درب های مختلف در ورودی های منازل و ساختمان های متفاوت شخصا عمل نکند. با وجود انواع درب اتوماتیک، شمایل ظاهری و زیبایی بصری ساختمان ها بیشتر شده و باز و بسته شدن اتوماتیک این درب های تاثیر زیادی در برقراری و حفظ امنیت اماکن عمومی و خصوصی و همچنین ذخیره کردن انرژی گرمایشی و سرمایشی می باشد.

ساخت درب برقی معمولا برای مکان های مختلف مانند درب فروشگاه ها، درب گاراژ یا پارکینگ، درب حیاط، درب ورودی ساختمان انجام می شود. در واقع ساخت درب برقی با زمینه ی فراهم آوردن رفاه برای افراد صورت می گیرد. با توجه به این موضوع، فرد مورد نظر تنها با فشردن یک دکمه بر روی ریموت کنترل درب، می تواند درب را باز و بسته نماید. در شرایط آسان تر و ایده آل تر نیز، از یک سری سنسورهای حرکتی و چشمی برای تشخیص نزدیک شدن افراد اجسام به درب، استفاده می کنند. به این صورت که سنسور مورد نظر حرکت و یا حرارت فرد ورد شونده و یا خارج شونده را حس کرده و فرمان باز و بسته شدن درب را ارسال می نماید.


انواع درب برقی

ساخت درب برقی روز به روز به سمت تنوع بیشتر در ظاهر و عملکرد و کاربرد در حال گسترش است. در واقع طراحان و تولید کنندگان انواع درب های برقی تصمیم گرفتند که برای هر مکانی، یک درب برقی یا اتوماتیک با کارایی مخصوص به همان مکان را طراحی و تولید نمایند. مثلا برای ورودی بانک ها، درب مخصوص و متناسب با همان شرایط، ورودی منازل مسکونی و یا ورودی فروشگاه ها و بیمارستان ها ، هر کدام به نوبه ی خود دارای ساختار مخصوص به خود نیز می باشند. حالا در ادامه به انواع درب اتوماتیک و سیستم های مربوط به هر کدام اشاره خواهیم کرد.


درب های لولایی :

درب های لولایی که در اصطلاح لاتین به آن ها SWING DOOR می گویند، به صورت دو لنگه و یا تک لنگه طراحی می شوند که درب برای باز و بسته شدن بر روی یک لولا حرکت می کند.


درب های کشویی :

به درب های کشویی درب های ریلی نیز گفته می شود. در اصطلاح لاتین به Sliding Door می گویند. در ساخت درب برقی ریلی از یک ریل در قسمت پایین درب استفاده می کنند و کل درب به صورت یکپارچه و یک لنگه بر روی آن ریل می لغزد و باز و بسته می شود. در واقع حرکت یک درب کشویی یا همان ریلی در جهت چپ و راست می باشد.


درب های چند تکه :

به درب های چند تکه به زبان لاتین SECTIONAL DOOR گفته می شود. در ساخت درب برقی چند تکه که به آن ها سقفی هم گفته می شود، در به صورت چند تکه روی هم سوار است که به هنگام بسته شدن، درب به موازات سقف و در قسمت بالا قرار قرار می گیرد. این مدل درب ها معمولا برای مکان هایی که با محدودیت جا برای باز و بسته شدن درب همراه هستند، بسیار گزینه ی مناسبی است.


درب های یک تکه چرخان:

به درب های چرخان درب های دایره و یا قوسی نیز گفته می شود. در ساخت درب برقی چرخان که اصطلاحا به آن Tilt Door نیز گفته می شود، معمولا حرکتی دایره ای دارند و به صورت کشویی بازو بسته می شوند.


درب های کرکره ای:

ساخت درب کرکره برقی معمولا به صورت رولی در قسمت بالای درب جمع می شوند. ساخت درب برقی کرکره ای تقریبا شبیه به کرکره ها قدیمی مغازه ها می باشد. به درب های کرکره ای اصطلاحا Roller Door گفته می شود.


ساخت درب برقی ساده


ساخت درب بازکن برقی

در ساخت درب برقی در انواع مختلف، معمولا مکانیسم های مختلفی درباره ی باز و بسته شدن درب های اتوماتیک در نظر می شود. اما به طور معمول مکانیسم به کار رفته در انواع درب های اتوماتیک، مکانیسم الکترومکانیکی می باشد. اما اجزای اصلی و اساسی به کار برده شده در ساخت درب بازکن برقی شامل موارد زیر می شود :

موتور الکتریکی، برد الکترونیکی، گیربکس و بخش های مکانیکی دستگاه، چشمی و سنسورها، تجهیزات ایمنی، شستی های کنترل دستی و و ریموت کنترل.

حالا در ادامه به شرح نقش هر یک از این اجزا در ساخت درب برقی خواهیم پرداخت.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت درب کشویی لولایی به این صفحه مراجعه کنید.


نقش موتور الکتریکی در ساخت درب برقی

موتورها به کار برده در ساخت درب برقی حتما باید قابلیت چپ کرد شدن و راست گرد شدن را داشته باشند. به همین دلیل موتورهای تک فاز بهترین انتخاب برای موتور درب های برقی می باشند. عملکرد موتورهای تک فاز در ساخت درب برقی به این صورت است که این موتورها با دو سیم پیچ مشابه به صورت سری با یک خازن در مدار قرار می گیرند و همین ویژگی باعث می شود که حرکت درب به راحتی انجام شود. چهار سیم خارج شده از موتور به طور مستقیم به مدار الکترونیکی متصل می شوند. توان های مناسب برای موتورهای انواع درب برقی معمولا از 50 وات 1000 وات می باشد که این عدد با توجه به اندازه و وزن درب، قابل تغییر است. در ساخت اکثر درب های اتوماتیک از یک موتور برای عملکرد درب استفاده می شود. اما درب های دو لنگه به دو موتور برای باز و بسته شدن احتیاج دارند. بنابراین ساخت درب برقی دو لنگه نیازمند دو موتور و به همان نسبت به تعداد لنگه ها و نحوه ی عملکرد یک درب؛ تعداد موتورها کم و زیاد خواهد شد. باز و بسته شدن مداوم یک موتور، باعث داغ کردن و گرم شدن موتور می شود و این موضوع طول عمر موتور را کم می کند . پس دقت داشته باشید که هر موتور با توجه به میزان تردد محل مورد نظر باید انتخاب شود.


نقش گیربکس در ساخت درب برقی

نقش گیربکس در ساخت درب برقی ، افزایش نیروی موتور های تک فاز می باشد. معمولا نیروی موتورهای تک فاز به تنهایی برای باز و بسته کردن یک درب برقی کافی نیست، به همین دلیل از یک سیستم مکانیکی مانند گیربکس برای افزایش قدرت و نیروی موتورها استفاده می شود تا عملکرد درب برق بهبود یابد.


انواع نحوه ی انتقال نیرو از موتور به درب

حالا که توسط یک سیستم مکانیکی مانند گیربکس توانستیم میزان نیروی یک موتور را افزایش دهیم، نحوه ی انتقال این نیرو از موتور به درب نیز روش های مختلف و مخصوص به خود را دارد. در واقع این نحوه ی انتقال در هر درب با درب دیگر متفاوت می باشد. در واقع به زبانی سادهف نحوه ی انتقال نیرو از یک سیستم مکانیکی به درب، با توجه به نوع درب، متفاوت خواهد بود.

مثلا در درب های کشویی یا همان ریلی، در قسمت زیر درب دنده های شانه ای نصب شده اند که نیروی لازم از طریق از طریق یک چرخ دنده از سیستم مکانیکی به این دنده های شانه ای می رسد و باعث باز و بسته شدن درب می شود. وسیله ی انتقال نیرو در درب های چند تکه و یک تکه از طریق یک زنجیر اتفاق می افتد. در درب های تک لنگه و دو لنگه، قطعه ی انتقال دهنده ی نیرو بازوهای استفاده شده در بالا و یا پشت درب می باشند.


ساخت درب کرکره برقی

اما گاهی اتفاق می افتد که به دلیل قطعی برق، عملکرد درب برقی به کل، با مشکل مواجه می شود عملا امکان باز و بسته درب وجود نخواهد داشت. در این شرایط معمولا درب به صورت دستی باید باز و بسته شود که برای انجام این پروسه نیز، درب باید سیستم خلاص کن مجهز باشد. مثلا در درب های دو لنگه یا تک لنگه (Swing Door)، تنها راه باز و بسته کردن درب به صورت دستی، خلاص کردن محور گیربکس است. آزاد کردن محور گیربکس در درب هایی که برای باز و بسته شدن از اهرم بازویی کمک می گیرند، توسط یک آچار آلن به راحتی انجام می شود. به همین ترتیب برای خلاص سازی ساخت درب کرکره برقی از سیم بکسل و درب های یک تکه چرخان یا چند تکه(Tilt , Sectional)، از یک سیم آویز کمک میگیرند. البته گزینه ی آخر به این دلیل است که کل سیستم مکانیکی درب در قسمت بالای درب تعبیه می شود. و در نهایت سیستم خلاص سازی یک درب کشویی توسط یک سوییچ انجام می شود.


نقش برد الکترونیکی در ساخت درب برقی

محل نصب یک برد الکترونیکی در سیستم های مختلف معمولا متفاوت می باشد. به طور کلی نقی یک برد در انواع درب های اتوماتیک دارد این است که زمان دقیق باز و بسته شدن درب را تعیین می کند. مثلا در درب هایی اتوماتیک ریلی، برد الکترونیکی بر روی دستگاه اصلی نصب می شود اما در درب های لولایی این سیستم در کنار درب و بر روی یک تابلوی جداگانه نصب خواهد شد.


تجهیزات ایمنی در ساخت درب برقی چه نقشی را ایفا می کنند؟

سنسورهای مادون قرمز یا همان چشمی ها اصلی ترین قطعه ی امنیتی هستند که معمولا در ساخت انواع درب اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرند و اصلا منظور ما از سیستم امنیتی و حفاظتی اسن است که شخص، ماشین و یا هر گزینه ی دیگر در هنگام عبور از درب دچار مشکل نشود. چشمی ها و سنسورهای حرکت و حرارتی معمولا از فاصله ی چند متری ورود و یا نزدیک شدن افراد و اجسام به درب را حس می کنند و فرمان باز و بسته در را صادر خواهند کرد. بنابراین به زبان ساده، این سیستم ها از گیر کردن افراد اقلام در حال تردد لای درب های اتوماتیک جلوگیری می کنند. در ساخت درب برقی ، سرعت عمل یک سنسور و یا چشمی نقش مهمی در کیفیت عملکرد یک درب دارد. چرا که اگر این تجهیزات امنیتی به خوبی عمل نکنند، درب به موقع باز و بسته نخواهد شد.

سنسورهای مادون قرمز از دو بخش مجزای فرستنده (TX) و گیرنده ( RX )تشکیل شده اند که در قسمت و داخلی و خارجی درب های اتوماتیک دو جفت از هر کدام نصب خواهد شد. ارتفاع مناسب برای نصب این سنسورها حداقل باید 25 سانتی متر باشد.


نقش شستی های کنترل دستی در ساخت یک درب برقی

شستی کنترل دستی یعنی اینکه افراد در مواقع نیاز بتوانند خودشان درب را باز و بسته نمایند. این شستی ها دو نوع هستند. شستی های استارت یا همان باز کننده و شستی های استاپ یا همان بسته کننده. بسته کننده معمولا در قیمت داخلی مکان مورد نظر قرار می گیرند و باز شونده ها معمولا دارای یک کلید دو حالته یا سوئیچی هستند.


نقش ریموت کنترل در ساخت درب برقی

از ریموت کنترل معمولا برای کنترل باز و بسته شدن درب های اتوماتیک از راه دور استفاده می شود. ریموت کنترل معمولا یک فرستنده ی کوچک رادیویی است که بر روی دکمه های باز و بسته و متوقف کردن درب تعبیه شده است. این فرستنده رادیویی دارای یک آنتن به همراه یک برد می باشد.


ساخت درب برقی در تهران